«Розбудова ринку волоських і лісових горіхів» — семінари від ITC

4 грудня в Умані та 5 грудня в Одесі відбудуться інформаційно-консультативні семінари щодо можливостей розбудови ринку волоських і лісових горіхів. Семінари проведе міжнародний консультант ІТС Джеймс Фітцпатрік.

Учасники зможуть обмінятися думками стосовно сучасного стану галузі, оцінити кон’юнктуру міжнародних ринків, дізнатися про тенденції світового ринку їстівних горіхів та прогнози його розвитку, запропонувати й обговорити першочергові дії, необхідні для забезпечення ефективного і стійкого функціонування горіхівництва як важливого експортоорієнтованого сектору української економіки.

Реєстрація на семінари за посиланням:

https://forms.gle/UMuJW9FE6411SXSJ9

Першим кроком до розробки Дорожньої карти розвитку горіхівництва України був візит до України міжнародного консультанта ІТС Джеймса Фітцпатріка у липні цього року. Результати цього візиту ясно показали, що горіхова галузь України знаходиться в перехідній фазі від традиційного до комерційного виробництва. За підсумками візиту консультанта, ІТС прийняв рішення поглибити роботу щодо надання підприємствам горіхової галузі інформаційного, аналітичного та технічного забезпечення.